Опасно кифленско изпълнение ядоса читател на GlasNews.bg.Докато пътува из Пловдив, шофьор попадна

...
Опасно кифленско изпълнение ядоса читател на GlasNews.bg.Докато пътува из Пловдив, шофьор попадна
Коментари Харесай

Момиче кифлее от прозореца на автомобил в Пловдив СНИМКИ

Опасно кифленско осъществяване ядоса читател на GlasNews.bg.

Докато пътува из Пловдив, водач попадна на рисково кифленско осъществяване, което взема решение да снима с телефона си. Шофьорът става очевидец на това по какъв начин момиче се е посочило през прозореца на автомобил с марката " Ауди ", с цел да си прави селфита и да се излъчва онлайн в обществените мрежи - с тези си дейности момичето евентуално се надява да блесне и да си завоюва нови почитатели в Инстаграм да вземем за пример, само че постъпката й не трябва да бъде за образец.

Нашият четец, които ни изпрати и фотоси, алармира, че 10 минути се е движил зад автомобила - през цялото това време момичето си е предписание кифленски фотоси от прозореца на возилото.

По принцип сходна панорама е известна в сезона на баловете. Това обаче е много рисково, така като евентуално рухване може да докара до тежки контузии на врата и главата.

Да си представим, че момичето, провесило се от автомобила, падне - в такава обстановка останалите коли в придвижването могат да минат през нея и тя да пострада в допълнение. А по-късно остава единствено черната статистика.

Призоваваме - не взимайте образец от въпросното момиче.

Снимките са снимани на булевард " Цар Борис III-ти Обединител ":

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР